18,8383$% 0.1
20,3282€% -1.12
1.128,40%-2,33
1.881,00%-0,94
4.997,63%5,16
440316฿%-0.58767
Süper Lig’de 36. hafta maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Park’taki derbide yüksek gerilim ve karşılıklı goller vardı ancak maçtan kazanan çıkmadı!
Valerien Ismael yönetiminde Avrupa potasında kalma mücadelesi veren Beşiktaş, İsmail Kartal’la Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj yakalayan Fenerbahçe’yi derbi maçında konuk etti.
Süper Lig’in 36. hafta maçında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği derbi 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolundaki avantajını kaybetti, Beşiktaş ise Avrupa şansını mucizelere bıraktı.
Derbide Kazanan Yok! Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe
Dev derbi yüksek gerilim ve golle başladı. 2.dakikada İrfan Can tribünden gelen maddeyle yerde kaldı. Dakika 4’te Larin golü önledi, 6’da Novak müsait pozisyonda topu ağlara yolladı ve Fenerbahçe’yi Dolmabahçe’de 1-0 öne geçirdi. Hemen 1 dakika sonra golü atan Novak bu kez penaltıya sebebiyet verdi.
Topun başına geçen Michy Batshuayi penaltıyı direğe vurarak kaçırdı. 29. dakikada Novak, Kenan Karaman’a yaptığı müdahaleyle bir kez daha penaltıya sebebiyet verdi. Bu kez Rachid Ghezzal penaltıyı kullandı ve golünü attı.
İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başladı. 47’de Larin, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Altay’ı geçemedi, 50. dakikada ise yine Larin kafa vuruşunda direğe takıldı! Bu dakikanın ardından Beşiktaş ağırlıklı karşılıklı ataklar olsa da derbiden başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi.
Beşiktaş bu sonuçla puanını 55 yaptı ve Avrupa şansını bitime iki hafta kala çok zora soktu. Fenerbahçe de 69 puana yükseldi ve ikinci sıradaki yerini korudu.
PAEM 1000 Komiser Yardımcısı Alımı Sınav Takvimi Belli Oldu!
Sağlık Bakanlığı 10 Bin İşçi Alımı İle İlgili Göreve Başlama Duyurusu Yayınladı!
Sağlık Bakanlığı 10 Bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Ve 10 Bin İşçi Alımı Yapacak !
Kamu’ya 419 Gazi, Şehit Yakını Ve Gazi Yakınının Ataması Yapıldı!
İşte 28. Dönem POMEM Mülakatında Adayların Dikkat Etmesi Gerekenler !
Enflasyon Rakamları Açıklandı Memurlar İçin Enflasyon Farkı Oluştu…
Adalet Bakanlığı 2022 Bilirkişilik Başvuru İlanı Yayımladı
Ücretli Öğretmen Sayısında Ciddi Artış
Türk Eğitim Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Sonuç Bildirgesi Açıklandı
MEB’deki Personellerden Sınavsız Atamalara Tepki
Yök 9 Üniversite İçin Rektör Adaylığı Başvuru İlanı Açtı
2022 Polis Tayinleri Açıklandı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Özlük Hakları İle İlgili Konuştu: Bu Ay Meclise Gelir
Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Sınavında Muaf Olacak Kişiler Kimler?
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınav Takvimi Belli Oldu!
Memurların Sosyal Medya Kullanımına Dair Kritik Karar 4 Madde İle Açıklandı!
O Branş Öğretmenleri Uzman Öğretmenlik Sınavından Muaf Olacak!
Evlendirme Memurları Fazla Çalışma Ücreti İstiyor
İhraç Edilen Memurlar İçin Örnek İtiraz Dilekçesi !
Hekim Göçü Rekor Kırıyor: 2021’de 1405 Hekim Yurtdışına Gitti
Adli Sicil Kaydı Nedir? Adli Sicil Belgesi Nereden Alınır?
Emniyet Teşkilatına Bölge Sistemi Getirildi! Yönetmelik Resmi Gazete’de Yayımlandı!
Yargıtay’dan İş Arama İzni Ücreti İle İlgili Emsal Karar
Memur Alımında Acil Çözüm Bekleyen Sorunlar
Bakan Gül : İlk 100 Bine Girenler Hukuk Fakültesini Tercih Edebilicek
Vergi Yapılandırma ve Ödeme Süresi 1 Ay Uzatıldı!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.