DOLAR

32,4103$% -0.07

EURO

34,6545% -0.51

GRAM ALTIN

2.390,56%-1,81

ÇEYREK ALTIN

3.924,00%-1,77

BİST100

10.045,74%-0,37

BİTCOİN

1956164฿%-3.96175

a

Gollü Maçta Kazanan Yok ! Rizespor 2-2 Beşiktaş

Süper Lig'in 20. haftasında düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor ile kadrosunda 16 eksiği bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gollü bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve iki takım 2-2'lik skorla sahadan ayrıldı. İşte detaylar...

Süper Lig’in 20. haftasında düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor ile kadrosunda 16 eksiği bulunan Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gollü bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan çıkmadı ve iki takım 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Son dakikalarında gerginliğin arttığı maçta Rizespor’dan Gökhan Gönül ile Beşiktaş’tan Montero kırmızı kart gördü.

Maça Kırmızı Kartlar Ve Sakatlıklar Damga Vurdu

Beşiktaş’ın gollerini 25. dakikada penaltıdan Batshuayi ve 60. dakikada 17 yaşındaki genç oyuncu Emirhan İlkhan attı. Rizespor’un gollerini ise 56. ve 68. dakikada Pohjanpalo attı.

Maçın son dakikalarında iki takım arasında gerginlik yaşandı ve Rizespor’dan Gökhan Gönül ile Beşiktaş’tan Montero kırmızı kart gördü. Siyah-Beyazlı ekipte sakatlanan Domagoj Vida ile Umut Meraş oyuna devam edemediler. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 29’a yükseltirken, Rizespor ise puanını 18 yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor 18 puanla 18’inci sırada bulunurken, Turkcell Süper Kupa’nın son sahibi Beşiktaş ise 29 puanla 9’uncu sırasında yer alıyor.

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’de bu akşam 42’nci kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında geride kalan 41 lig maçından 27’sini Beşiktaş, 7’sini Çaykur Rizespor kazandı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 2021-22 sezonunun ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti.

Gollü Maçta Kazanan Yok ! Rizespor 2-2 Beşiktaş

Gollü Maçta Kazanan Yok ! Rizespor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Rize Deplasmanında 15 Yıldır Yenilmiyor

Konuk ekip Beşiktaş, ev sahibi Çaykur Rizespor’a karşı dış sahada en son 2005-2006 sezonunda oynanan maçta mağlup olmuştu. O tarihten bugüne rakibini evinde 9 kez ağırlayan Çaykur Rizespor, Beşiktaş karşısında 8 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Beşiktaş, Rize deplasmanında 15 yıldır yenilmiyor.

Beşiktaş’ta Tam 16 Eksik

Beşiktaş’ın bu akşam oynanan Çaykur Rizespor maçı için artan Covid-19 vakaları nedeniyle yaptığı maç erteleme talebi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından reddedilmişti. Covid krizi yaşayan Beşiktaş, Rize deplasmanına önemli oyuncularını geride bırakarak gitti. Rize deplasmanına 19 kişilik kadroyla gelen Beşiktaş’ta toplamda 16 oyuncu takımlarını yalnız bıraktı.

Beşiktaş, rakibine karşı bu akşam sahaya altyapı oyuncuları ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Siyah-beyazlılarda kadro dışı olan N’Sakala, Lens, Ljajic ve Douglas ile sakatlıkları bulunan kaleci Mert Günok ile N’Koudou, üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Can Bozdoğan ile temaslı olduğu için karantinada bulunan Mehmet Topal, Rize deplasmanında forma giyemedi.

Koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan Oğuzhan Özyakup, Mralem Pjanic, Cycle Larin, Alex Teixeira, Kenan Karaman, Rachid Ghezzal ile Atiba Hutchinson bu akşam ki maçta forma giyemeyen diğer oyuncular oldu. Bunlara ek olarak kamp kadrosunda yer alan ve Rize’ye getirilen Salih Uçan, maça saatler kala sindirim sistemi rahatsızlığı geçirdiği için kadrodan çıkarıldı.

Futbol Akademisi Antrenörü Halim Okta Takımın Başında Sahaya Çıktı

Beşiktaş’ta teknik direktör Önder Karaveli ile Yardımcı Antrenör Serdar Topraktepe, koronavirüse yakalandığı için Rizespor maçında takımlarını yalnız bıraktı. A takımın başında Teknik Sorumlu unvanıyla futbol akademisi antrenörü Halim Okta sahaya çıktı.

U19’dan 6 Genç Futbolcu Kadroda Yer Buldu

A takımdaki eksikler nedeniyle Beşiktaş’ta, altyapıda oynayan gençler forma şansı buldu. U19 takımından Serdar Saatçi, Emirhan İlkhan, Emirhan Delibaş, Demir Ege Tıknaz, Emre Alım ve Göktuğ Baytekin, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosunda kendilerine yer buldu.

Emirhan İlk Kez İlk 11 Oynadığı Maçta Golünü Attı

Fraport TAV Antalyaspor’a karşı Katar’da oynanan Turkcell Süper Kupa finalinde forma giyen Serdar Saatçi bu akşamki maçta şans bulan isimlerden biri oldu. Beşiktaş’ın U19 takımı oyuncusu Emirhan İlkhan, kariyerindeki ilk profesyonel maçını Turkcell Süper Kupa final  maçında yaşamıştı. 17 yaşındaki Emirhan, ilk kez bir Süper Lig maçında ilk 11’de kendine forma şansı buldu ve ilk maçında ilk golünü attı.

Tribünler Bomboş

Çaykur Didi Stadyumu’ndaki maçta tribünlerin yarısı boş kaldı. 13 bin 971 biletten 6 bin 832’si satılırken tribünlerin doluluk oranı sadece yüzde 48,9 oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaray Yine Kaybetti, Taraftardan Ciddi Tepkiler Geldi !

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için gizlilik şartları, çerez politikası ve kullanım şartları sayfamızı inceleyebilirsiniz.